Engelencursus forum

December 14, 2019, 06:12:04 AM
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Register - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
This must be a valid email address.
Choose password:
Verify password:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Door akkoord te gaan met de Registration Agreement geef je aan dat je :

- geen materiaal zal plaatsen dat op enige wijze aanstootgevend is
- andermans privacy en mening respecteerd
- geen advertenties, eigen websites promoot, kettingbrieven, piramidespellen of spam zal plaatsen
- mensen niet zal lastigvallen of ruzie zal zoeken
- je zal houden aan de wetten zoals ze in Nederland of internationaal gelden
- je geen materiaal zal plaatsen waar copyright op zit tenzij je geschreven
   toestemming hebt of jij zelf de copyright rechten bezit
- gebruikersnaam en profiel ook voldoet aan bovenstaande opmerkingen

Weet dat het onmogelijk is om de inhoud van alle posts te contrôleren omdat we niet actief alle inhoud monitoren, daarom zijn wij ook niet verantwoordelijk voor de inhoud in de posts. Dit betekent ook dat we niet garant staan voor wat er in enige posts beweerd wordt. Vanzelfzprekend houdt dit ook in dat de mening geuit door leden niet die van het forum, de staf of de eigenaar van het forum zijn. We nodigen je dan ook uit om ons opmerkzaam te maken op posts die in jouw ogen twijfelachtig zijn.

Wordt onze aandacht gewezen op een post die aanstoot geeft of onder een van de bovenstaande redenen valt dan zal deze verwijderd worden, mogelijk zal de persoon die dit geplaatst heeft ook van het forum verwijderd worden. De beoordeling hiervan ligt bij de administrators.

Voor dit soort administratieve handelingen is het verstandig in gedachten te houden dat dit een manueel proces is en nadat daartoe besloten is, kan dit enige tijd duren.

Jij als gebruiker blijft aansprakelijk voor de inhoud van je posts en gaat ermee akkoord dat de eigenaar van het forum, de staf en het forum op geen enkele wijze aansprakelijk zijn voor jouw teksten en acties binnen het forum.

De eigenaar van het forum behoudt het recht om je identiteit en gerelateerde informatie ter beschikking te stellen voor formeel onderzoek, mocht er een aanklacht ingediend worden naar aanleiding van jouw gebruik van dit forum.

Terwijl je registreert krijg je de optie een gebruikersnaam (username) te kiezen, we stellen voor dat je deze toepasselijk houdt.  Je gaat er bij registratie mee akkoord dat je het wachtwoord dat bij deze gebruikersnaam NOOIT aan een ander geeft tenzij het een administrator van dit forum is.  Je gaat er ook mee akkoord NOOIT andermans inlog gegevens en account te gebruiken. We raden sterk aan dat je jouw wachtwoord uniek en gecompliceerd maakt zodat een ander niet gemakkelijk kan raden wat je gebruikt en daarmee in kan loggen onder jouw naam. Ook hiervoor ben en blijf je als gebruiker van dit forum zelf verantwoordelijk.

Na registratie en login kan je jouw profiel invullen, het is jouw verantwoordelijkheid om deze netjes, en eerlijk in te vullen. Elke informatie die als vulgair of niet accuraat wordt beschouwd zal onmiddelijk verwijderd worden bij detectie, hiervan wordt geen notificatie vooruit gegeven. Afhankelijk van de te verwijderen informatie kan het account ook volledig verwijderd worden.

Weet dat bij elke post die je doet je IP adres geregistreerd wordt, dit in geval van grove schending van de regels zodat je gebanned kan worden van dit forum of voor eerder vermeld formeel onderzoek. Het kan dan zijn dat er contact met je ISP of de machtshebbende instantie opgenomen wordt.

Deze software plaatst een cookie in de cache van je browser, een tekst bestandje dat informatie wegschrijft (zoals je gebruikersnaam en wachtwoord). Dit is er alleen voor zodat je in of uit gelogd kan blijven. De software verzameld verder geen informatie van je pc en verstuurd ook geen informatie naar jouw pc.

Veel plezier op dit forum
Het Engelenforum team.